Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή
Η οικογένεια Κώστα Λαζαρίδη μάς φιλοξένησε στη Δράμα και μας ξενάγησε στο οινοποιείο αλλά και στην ιστορία της.
Πέντε bartenders προτείνουν τα αγαπημένα τους ουίσκι, διαλέγουν ποτήρια και τρόπο σερβιρίσματος, αλλά και ιδανικό σκηνικό, ορίζοντας έτσι τα πώς και τα πού της απόλαυσης.
Βράβευση των 10 πιο «γλυκών» συνταγών σε μια ιδιαίτερα γευστική εκδήλωση!
Εκφραστικά πλούσια κόκκινα κρασιά, με αρώματα δαμάσκηνου, ντομάτας, βοτάνων, καπνού, από μία από τις μικρότερες αμπελοοινικές ζώνες της Ελλάδας.
Τα μανιτάρια σε μιλφέιγ, σε ένα από τα πιο ντελικάτα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.