
Μια σπάνια επένδυση για τα ελληνικά δεδομένα, το ελαιοτριβείο του Κτήματος Βασιλάκη, και ένα ελαιόλαδο τόσο γευστικό και αρωματικό, που ακόμη και στους σεφ του «Γαστρονόμου», «που ξέρουν από λάδι», έκανε μεγάλη εντύπωση για την...
Νέα ευρωπαϊκή μελέτη (με ελληνική συμμετοχή) δείχνει ότι το επεξεργασμένο κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου.
Δυο δάσκαλοι απ’ το Πλωμάρι παράγουν με βιολογικές μεθόδους τo εξαιρετικό φρουτώδες ελαιόλαδο Eιρήνη, το οποίο έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.