Το φαγητό αυτό, το έφεραν οι Μαλτέζοι στην Κέρκυρα και σηµαίνει "ανακάτεµα, ακαταστασία".
Ολη μέρα δίπλα στη θάλασσα, για καφέ, μεσημεριανό, δείπνο με έμφαση στο ψάρι και εμπνευσμένα κοκτέιλ.
Η Μελίνα Σιδηροπούλου γράφει για τα έθιμα, γαστρονομικά και άλλα, της κορφιάτικης Λαμπρής.
Με τον φυσικό πλούτο της, τη μακραίωνη παράδοσή της και τη σημαντική οινοπαραγωγή της, η χώρα της Λατινικής Αμερικής είναι προορισμός-πρόκληση για κάθε ταξιδιώτη με απαιτήσεις...