Κυκλοφορεί μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής, 11/12!
Λάδια, ελιές και αρτύματα, απ’ όλη την Ελλάδα
Ξενυχτήσαμε, δοκιμάσαμε πολλά και καταλήξαμε στα εξής «βρώμικα» που… τρώγονται.
O δημιουργός του πιο... θεσσαλονικιώτικου μαγαζιού της Αθήνας κόβει ακόμα παστουρμά στο χέρι. Αν του το ζητήσεις.
Η αλλαγή του κλίματος «μετατοπίζει» την εποχή παραγωγής της.
«Είμαστε παρατηρητές αμπελιών, δεν θα γίνουμε πλούσιοι από τα κρασιά»
O διαγωνισμός S. Pellegrino Young Chef αποτελεί κάθε χρόνο γεγονός καθώς αναδεικνύει τους σεφ που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Στους ημιτελικούς συμμετέχουν φέτος και τέσσερις Έλληνες που μιλούν στον Γαστρονόμο.