Αρχιμάγειρας με διακρίσεις, έχει χρυσούς σκούφους και αστέρι Michelin, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας, executive chef της Διοίκησης της Τραπέζης της Ελλάδος, συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας...
Η υψηλή κατανάλωση δημητριακών πλούσιων σε σάκχαρα, σχετίζεται με χαμηλή αποδοτικότητα και με έλλειψη προσοχής
Ζωτικής σημασίας η ανάγκη να μάθουν τα παιδιά να τρέφονται με λαχανικά, αλλά και γενικότερα να ακολουθούν υγιεινή και ισσοροπημένη διατροφή.
«Ο πολύς κόσμος θεωρεί τα ζυμαρικά ακατάλληλα για απώλεια βάρους. Έτσι, ορισμένοι τα κόβουν τελείως από τη διατροφή τους. Όμως η έρευνά μας δείχνει ότι αυτή δεν είναι σωστή αντίληψη»
Ενα εμβληματικό ελληνικό προϊόν παράγει η Κρι - Κρι στις Σέρρες. Το γιαούρτι της ξεχωρίζει ανάμεσα στα αντίστοιχα προϊόντα ευρείας καταναλώσεως. Και, επιπλέον, μας γλυκαίνει με τα παγωτά της.