Λίγο χρονοβόροι οι σιφναίικοι ρεβιθοκεφτέδες, αλλά τόσο νόστιμοι, που αξίζουν την αναμονή.
Οι πιο αγαπητοί αλλά και απαιτητικοί μεζέδες της ελληνικής κουζίνας γίνονται παιχνιδάκι. Αυτήν την Κυριακή με την Καθημερινή.
Είναι λίγο-πολύ γνωστό, όμως η υπενθύμιση δεν βλάπτει. Όταν θέλουμε να αλευρώσουμε υλικά που προορίζουμε για το τηγάνι, για να μη σπαταλάμε αλεύρι που μετά θα πρέπει ούτως ή άλλως να αχρηστεύσουμε, αποφεύγουμε να βάζουμε μεγάλη ποσότητα αλευριού...
Για την 26η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Κλειώς Σκούρη.
Οι φόρμες σιλικόνης για κέικ, μάφιν κ.λπ. δεν χρειάζονται βουτύρωμα και αλεύρωμα. Αν είναι καλής ποιότητας, το γλυκό δεν θα κολλήσει. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να κρυώσει πριν το ξεφορμάρουμε, ειδάλλως μπορεί να σπάσει στη μέση.
Ο Αλέξανδρος Γιώτης γράφει για ψιλόψαρα που απογειώνονται στο τηγάνι.