Μια spicy «μαρμελάδα» ιδανική για ψητά κρέατα ή φρυγανισμένο ψωμί.
Παραδοσιακά τους θέλουμε να μοσχοβολούν βούτυρο και καβουρδισμένο αμύγδαλο. Ως μοντέρνοι άνθρωποι όμως, δεν μπορέσαμε παρά να πειραματιστούμε και με άλλα υλικά – με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Εξαιρετική παραδοσιακή μαρμελάδα με την οποία μπορούμε να γαρνίρουμε τα αγαπημένα μας γλυκά όπως, κέικ, cheesecake, μπισκότα και τσουρέκια.
Αξιοποιούμε τις πιπεριές Φλωρίνης που είναι τώρα στα καλύτερά τους φτιάχνοντας σάλτσα που θα απολαύσουμε το χειμώνα.
Μπιγκ τοπ, άλι τοπ και άλλες ποικιλίες με περίεργα ονόματα βρήκαμε αυτή την εβδομάδα στους πάγκους της λαϊκής.