Προτάσεις από έξι δυναμικά οινοποιεία του νησιού.
Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Περισσότερα παγωτά στο part 1.
Δροσερό γιαουρτογλυκό για τις απογευματινές μας λιγούρες.
Αν και δεν πολυδιαφημίζεται, το φαγητό στο Αθήρι είναι πραγματικά καλό, κάτι που το από-στόμα-σε-στόμα φαίνεται ότι αρκεί για να το κάνει γνωστό.
Η μαγειρίτσα αξιοποιεί την ποικιλία μανιταριών που βρίσκουμε πια σε αφθονία στην αγορά, αντικαθιστά το παραδοσιακό μαρούλι με ρόκα, ενώ πολύ ενδιαφέρον γευστικό αποτέλεσμα δίνει ο συνδυασμός των μυρωδικών και των μπαχαρικών.
Η ιστορία, η «οικονομία» και τα μυστικά του δημοφιλέστερου street food.
Οι ίδιοι λόγοι ισχύουν για να το κάνεις το καλοκαιρινό σου στέκι.