Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τα ντοκιμαντέρ Slow Food και Food for Love που θα προβληθούν την Κυριακή 15/12 στον Δαναό.
Πού και πότε εφευρέθηκε ο «βασιλιάς» των γαλλικών επιδορπίων;
Μια ιστορική ελληνική σοκολατερί, με γεύσεις που έχουν γίνει κλασικές, όπως το σοκολατάκι κάστανο.
Ο Θεσσαλονικιός οινολόγος και συνιδιοκτήτης του Κτήματος Άλφα μάς μιλάει για τις μεγάλες εξαγωγικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες οινοποιοί σε καιρό κρίσης και εξηγεί γιατί τέλειο κρασί, ουσιαστικά, δεν υπάρχει...
Ο πίνακας κατάταξης των συμμετεχόντων στον ημιτελικό και στον τελικό.