Ένα από τα ωραιότερα γλυκά του ταψιού που θα βγάλει η κουζίνα σας, άξιο να συνοδεύσει το εορταστικό τραπέζι.
Το «πορτοκαλένιο» από τα Κύθηρα.
Για κάποιο λόγο η Γλυφάδα συγκεντρώνει τα περισσότερα καλά ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα. Σπεύδουμε –κάθε άλλο παρά βραδέως- να τα δοκιμάσουμε.
Ένας ακόμα Βενέτης παίρνει θέση στο ιστορικό κτίριο του «Νέον» στην Ομόνοια.
Τι ετοιμάσαμε αυτόν το μήνα; Πολλά και ενδιαφέροντα. Ο φούρνος να ανάψει, το σπίτι να μοσχοβολήσει σιρόπι...
Η Εύη Βουτσινά θυμάται τα παλιά καλά στέκια της Θεσσαλονίκης.
Παραδοσιακές σκοπελίτικες γεύσεις, ντόπιες πρώτες ύλες και κηπευτικά από το περιβόλι της κ. Φωτεινής.