I scream, you scream, we all scream for Ice Cream! Το καλύτερο παγωτό είναι το σπιτικό και το ένατο βιβλίο της σειράς «Καν' το μόνος σου» είναι η απόδειξη.
Για όσους θέλουν να ζήσουν μια γνήσια χλιδάτη εμπειρία και έχουν προετοιμαστεί -κυριολεκτικώς και μεταφορικώς- για το έξοδο της χρονιάς.
Χειροποίητο το ψωμί τους και όλοι οι μεζέδες τους, δικά τους τα λαχανικά, καπνισμένος σε δικό τους καπνιστήριο ο σολομός και μια θέα να σου κόβει την ανάσα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Θαλασσινή μεζεδοκατάσταση σε μια εξαιρετική ταβέρνα στο Κερατσίνι.
Το παλιομοδίτικο, αλλά πάντα δροσερό και επίκαιρο, σφηνάκι καρπούζι γίνεται γρανίτα.
Αμυγδαλένιες συνταγές, σνακ «περιπτέρου», ταξίδι στα Γιάννενα και τη Λυών και τα πιο λαχταριστά νηστήσιμα γλυκά.
Η μαγειρική του Ζουρνατζή και η οινογνωσία του Καϋμενάκη σε πακέτο απολαυστικόν και σωστά κοστολογημένο.