Ζύμη μπριζέ: απλή, ελαφριά και τραγανή. Αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε όποια άλλη ζύμη θέλουμε. Έχει τραγανή και ταυτόχρονα αφράτη υφή, είναι εύθραυστη και άγλυκη. Είναι εξαιρετικά εύκολη και απλή: τα δύο βασικά...
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Το Anahita είναι ένα από τα ελάχιστα περσικά εστιατόρια της Αθήνας κι η κουζίνα που σερβίρει είναι πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα.
Οποιος τη θεωρεί απλή περίπτωση, απλώς δεν τη γνωρίζει αρκετά. Αλλά επειδή δεν θέλουμε να τη μάθουμε, να την πιούμε θέλουμε, παγωμένη κατά προτίμηση, στεκόμαστε μόνο σε ό,τι την κάνει περισσότερο απολαυστική.
Από τα Χάµπτονς και το Μαϊάµι, το Μονακό και το Σεν Τροπέ έως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, τα ροζέ κρασιά έχουν βρεθεί στην κορυφή της παγκόσµιας ζήτησης και αποτελούν το αδιαµφισβήτητο trend της εποχής.
Ένα κρασί που σαρώνει σε πωλήσεις, δρέπει δάφνες στο εξωτερικό και εκπροσωπεί επάξια τον ελληνικό οίνο.
Υπόξινα και ελαφριά, αλείφονται εύκολα, δημιουργούν γευστικούς συνδυασμούς που ενθουσιάζουν και βρίσκουν τη θέση τους στο διαιτολόγιό μας τους εαρινούς και θερινούς μήνες.
12 μπίρες που συνοδεύουν ιδανικά τα ανοιξιάτικα μαγειρέματα.