Οι σύμμαχοί μας για ελαφριά μαγειρέματα δεν είναι άλλοι από τα σωστά σκεύη, το ελαιόλαδο, τα προϊόντα ολικής άλεσης. Επίσης προτιμούμε λευκά κρέατα, ψάρια και θαλασσινά αντί του κόκκινου κρέατος. 1. Χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο και όχι βούτυρο. Οχι...
Ζουμερά και μυρωδάτα τα μανταρίνια και οι κλημεντίνες θα δώσουν άρωμα στα κουλούρια και στα πιλάφια μας, αλλά θα γίνουν και ωραιότατα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ για να κεράσουμε τους φίλους μας.
Κυκλοφορεί στις 21 Ιανουαρίου με την Καθημερινή της Κυριακής
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.
Τα βασικά είδη σούπας Η γκάµα µυρωδικών και λαχανικών που χρησιµοποιούµε στις σούπες είναι ευρύτατη. Οι συνδυασµοί εξαρτώνται από το είδος της σούπας. Προσέχουµε συνεπώς να ταιριάζουν οι μυρωδιές µε την πρώτη ύλη της συνταγής. Στον...
Οι γιορτινές μέρες επιβάλλουν κρασιά μοναδικά και ξεχωριστά. Δοκιμάσαμε και προτείνουμε οίνους από τη Χιλή, την Αργεντινή, την Ιταλία, αλλά και από μικρούς παραγωγούς της Ελλάδας.