Ελληνική κουζίνα, σημερινή, χωρίς δημιουργικότητες και πηραγμένες γεύσεις, με έμφαση σε περιώνυμα ντόπια υλικά.
«Όταν έχω αμπέλια Ξινόμαυρου σε μια φημισμένη περιοχή όπως η Νάουσα δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο. Ούτε ροζέ, ούτε premium ετικέτα, ούτε blend. Mόνο Ξινόμαυρο. Η Νάουσα με τον ενιαίο αμπελώνα της θα μπορούσε να είναι εφάμιλλη μεγάλων Ευρωπαϊκών...
Χειμωνιάτικο πιάτο με τα όλα του. Και κοκκινιστό κρεατάκι και χόρτα εποχής για συνοδεία.
Αύρα ιταλική, αλλά και πίτσα με... γιαούρτι σε μια θαυμάσια πιτσαρία στη Θεσσαλονίκη.
5 μέρες αφιερωμένες στα αργολικά προϊόντα είναι λίγες. Για αυτό το λόγο, οι συνδιοργανωτές της πρώτης έκθεσης αργολικών προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου στο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο ήδη σκέφτονται την ερχόμενη χρονιά και...
Υπέροχοι φθινοπωρινοί κεφτέδες με νόστιμη σάλτσα λαχανικών.