Αν και ο παραγωγός ελιών Βασίλης Αϊβάζογλου δεν πιστεύει στα success stories, η δική του ιστορία είναι και ενδιαφέρουσα, και επιτυχημένη.
Ήρθα για γιαούρτι ταψιού, έφυγα με γίδα βραστή.
Η βελουδένια φάβα είναι έτοιμη σε 30'. Απογειώνουμε τη γεύση με σαρδέλες του κουτιού, ελιές, κάππαρη και μπρουσκέτες με ελαιόλαδο και ξερό θυμάρι.
Γνωριμία με το διάσημο οινοποιείο της Τοσκάνης και τα κρασιά του.
12 μπίρες που συνοδεύουν ιδανικά τα ανοιξιάτικα μαγειρέματα.
Μια ιστορική κεφαλονίτικη οικογένεια αναβιώνει την αμπελοοινική κληρονομιά της.