Βουτάμε τους φακοκεφτέδες μας στη σάλτσα γιαουρτιού με το χυμό εσπεριδοειδών και συνοδεύουμε με αραβικές πίτες.
Σε γενικές γραμμές, οι τραχανάδες χωρίζονται σε σταρένιους ή αλευρένιους, ανάλογα με το αν είναι από σιτάρι ή αλεύρι (ή/και σιμιγδάλι), και σε γλυκούς ή ξινούς, ανάλογα με το είδος του γάλακτος με το οποίο ζυμώνονται.
Κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή!
Ετοιμάζουμε φίνο μεξικάνικο μεζέ που θα συνοδεύσουμε με παγωμένες μαργαρίτες ή μπίρες.
Φαγάκι νόστιμο και ζουμερό. Μπορούμε να το συνοδεύουμε με μπόλικο ψωμί και γιαούρτι.
Τα βασικά είδη σούπας Η γκάµα µυρωδικών και λαχανικών που χρησιµοποιούµε στις σούπες είναι ευρύτατη. Οι συνδυασµοί εξαρτώνται από το είδος της σούπας. Προσέχουµε συνεπώς να ταιριάζουν οι μυρωδιές µε την πρώτη ύλη της συνταγής. Στον...
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!