Το αρνί αυτό σιγοψήνεται για 8 ώρες και αρωματίζεται από τους ατμούς του κρασιού, το σκόρδο και το δεντρολίβανο.
Η συνταγή αυτή είναι αυθεντική, σχεδόν χωρίς καμία παρέμβαση, αφού η συγκλονιστική της απλότητα δεν έχει καμία ανάγκη από «πειράγματα».
Μια πολύχρωμη πιτσα που γίνεται εύκολα και γρήγορα με τα λαχανικά της εποχής.
«Λευκές» και «κόκκινες» πίτσες, μακαρονάδες και ένα σωρό άλλα ιταλικά πιάτα σε ένα casual εστιατόριο κοντά στο Χίλτον.
Πλούσια αρώματα και φανταστική γεύση σε αυτή τη συριανή χορτόπιτα.