Η ανάδειξη των προϊόντων μας προϋποθέτει την ανατροπή του κακού ελληνικού στερεοτύπου, που οι ίδιοι δημιουργήσαμε.
Η Κυριακή Βασσάλου κάνει το γύρο του κόσμου και γράφει για τα επτά ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, των οποίων το κατώφλι πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε.
Επίσκεψη στο Μετόχι Χρωμίτσας της Ιεράς Μονής του Αγίου Παντελεήμονα Αγίου Ορους και στον αμπελώνα που αναβίωσε χάρη στη διορατικότητα του Ευάγγελου Τσάνταλη.
Εκλεκτοί μεζέδες με πρώτες ύλες σχεδόν αποκλειστικά από την Κρήτη, δημιουργική διάθεση στα πιάτα ημέρας και πολύ φιλική εξυπηρέτηση.
Το 1922 ξεκινά η ενασχόληση της οικογένειας Θεοδώρου με τα γλυκά του νησιού και γενικώς των Κυκλάδων. Προλάβαμε να μπούμε στο παραδοσιακό εργαστήριο, λίγο πριν υποστεί τους εκσυγχρονισμούς που επιτάσσει η Ευρωπαϊκή Ενωση.
Ο,τι πρέπει για να συνοδεύσουμε το ποτό μας ή να γαρνίρουμε τα γλυκά μας.