Την επόμενη φορά που θα πετάξετε τα φλούδια από τα πορτοκάλια που θα φάτε, σκεφτείτε το διπλά· πολλοί οι τρόποι να αξιοποιήσετε το άρωμά τους.
Το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της Ζακύνθου εμμένει στην καλή πρώτη ύλη και τους ιντριγκαδόρικους γευστικούς πειραματισμούς.
Ταβέρνα με φήμη μεγάλη και κουζίνα μεγαλείο στο Καστράκι της Νάξου.
Θαλασσινή μεζεδοκατάσταση σε μια εξαιρετική ταβέρνα στο Κερατσίνι.
Ένα περιποιημένο ψητοπωλείο στη Γλυφάδα με ανέλπιστα καλές τιμές.
Τα φρέσκα ανοιχτόχρωμα Μοσχάτα κρασιά είναι ιδανικά για να συνοδεύουν φρούτα, τάρτες και ελαφριά γλυκά, κρέμες και μπαβαρουάζ, αλλά και μερικά σχετικά ήπια «μπλε» τυριά. Τα Μοσχάτα που είναι μεν από ώριμο τρύγο, αλλά δεν έχουν υποστεί...
Ο προορισμός τους είναι να δείχνουν πρωτίστως όμορφα. Εύκολα γίνεται. Συμπληρωματικά, θα πρέπει να είναι και καλοκαμωμένα. Εδώ δυσκολεύουν τα πράγματα.