
Επιστρέφουμε συχνά πυκνά στο φιλόξενο εστιατόριο του σεφ Δημήτρη Παναγιωτόπουλου στου Μακρυγιάννη. Οι λόγοι αρκετοί.
Μοσχάρι μαγειρεμένο σε... ρυθμούς σοφρίτο και ένας πικάντικος πουρές πατάτας. Τι άλλο να θέλει κανείς για το τραπέζι της Κυριακής;
Δυνατές και ξεχωριστές, δίπλα σε εκλεκτά πιάτα -ή μόνες τους.
Ξεφυλλίζουμε τετράδια με κορφιάτικες συνταγές και τις μαγειρεύουμε, αναμειγνύοντας μεσογειακά υλικά και βενετσιάνικες μνήμες.
Το πρώτο βιολογικό μαγαζί της Κέρκυρας έχει γίνει θεσμός για τη βιοκαλλιέργεια και την οικολογική συνείδηση των Κερκυραίων.