Πράσινη σαλάτα εποχής με μπόλικο δυόσμο για περισσότερο άρωμα.
Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Πρόκειται για μια μυρωδάτη και νόστιμη ομελέτα με τριφτό κολοκύθι.
Αφράτη ομελέτα που θα γεμίσει τις μπαταρίες μας.
Δροσερές μπουκίτσες αραβικής πίτας με καβουρόψιχα.
Ζουμερό κοτόπουλο με δροσερή σαλάτα κολοκυθιού ότι πρέπει για τις ζεστές μέρες του Ιουλίου.
Ας μαγειρέψουμε το κολοκύθι που τώρα είναι στα καλύτερά του!