Την Άνοιξη δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στα σπαράγγια!
Εναλλακτικός και γκουρμέ μπακαλιάρος με ρύζι για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου.
Σαλάτα με χόρτα και μυρωδικά εποχής που θα ζήλευαν πολλά εστιατόρια.
Τον Μάρτη τα καλαμάρια είναι ολόγλυκα, ψωμωμένα, τρυφερά, ταμάμ για πεντανόστιμα σαρακοστιανά μαγειρέματα.
Η καλύτερη τάρτα για αυτή την εποχή δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Μια χορτοφαγική αλλά χορταστική συνταγή με σπανάκι και ελαφριά κρέμα.
Σπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού.