
Τα πηγαινέλα τους στα νησιά, εφοδίασαν το κατάστημα της οικογένειας Ελαφρού με τοπικά προϊόντα κι η καθημερινή επίσκεψη στη λαχαναγορά με ζαρζαβατικά εκλεκτά.
Λίγα υλικά, ελάχιστος κόπος, πολλή φαντασία, αφάνταστη νοστιμιά!
Μια παραδοσιακή συνταγή των Εβραίων του Μαρόκου, όπως την κατέγραψε η Ισραηλίτισσα σεφ Pascale Rubin Perez.
Εναλλακτικός και γκουρμέ μπακαλιάρος με ρύζι για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου.
Το πορτοκάλι κάνει τα παϊδάκια ζουμερά και τα μπαχάρια δίνουν στο κοτόπουλο χαρακτήρα ανατολίτικο.
Το καλύτερο finger food για μπουφέ ή ως ορεκτικό.
Η Ηλιάννα και η Ηλέκτρα Παρασκευοπούλου ένωσαν τις δυνάμεις και τα πτυχία τους και έφτιαξαν το Σμυρνιώ, ένα παντοπωλείο στο οποίο βρίσκουμε εδώδιμα ντόπια και αποικιακά σε καλές τιμές.