Με διεθνή αέρα και ελληνική ψυχή, το πρωινό του χαλκιδικώτικου ξενοδοχείου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Στο πλαίσιο του μήνα γαλλικής γαστρονομίας 5 τυχερά ζευγάρια θα δειπνήσουν σε αθηναϊκά εστιατόρια.
Ένας Ελληνογάλλος μαρμελαδοποιός με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου μάς παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση, μια κολεξιόν από ολόφρεσκες κονφιτούρες.
Καλός, κάλλιστος ο ελληνικός μπακλαβάς, αλλά και αυτός ο τούρκικος έχει τη χάρη του.
Για κάποιο λόγο η Γλυφάδα συγκεντρώνει τα περισσότερα καλά ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα. Σπεύδουμε –κάθε άλλο παρά βραδέως- να τα δοκιμάσουμε.
Εστιατόριο κρέατος, εχμ, δηλαδή ψησταριά αξιώσεων, με ζουμερά και καλοψημένα κρεατικά, στην Πειραϊκή.