Τάπας και καλό κρασί στο Κολωνάκι.
Εκδρομή στο βουνό χωρίς κρεοφαγία γίνεται; Δεν γίνεται!
Ελαφριά, αρωματική και πεντανόστιμη, χωρίς ζυμώματα και άνοιγμα φύλλου. Μέσα σε 20 λεπτά είναι έτοιμη για τον φούρνο.
Ζεστή, μυρωδάτη και λαχταριστή, κατευθείαν από την κατσαρόλα του διακεκριμένου Έλληνα σεφ.
Στην Ελευσίνα έφτασε η χάρη μας, και με μεγάλη μας χαρά, καθότι δειπνήσαμε σε ένα εστιατόριο με αξιόλογη κουζίνα.
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει δυο τρόπους να κόψουμε το λάχανο για σαλάτα.
Έχεις σέσκουλα; Φτιάξε ομελέτα!
Ξεχωριστές οριεντάλ γεύσεις στην καρδιά της μικρής μας πόλης.