O Άρης Σκλαβενίης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Από το 2012 ο σαλονικιός Χρήστος Εδιάρογλου ομορφαίνει τα καλοκαίρια στην Κω με την εκρηκτική σε γεύσεις κουζίνα του.
Είναι δημιουργική, αποφασιστική, πεισματάρα, γενναιόδωρη, ευρηματική, φιλόξενη, ατίθαση, ιδιαίτερη, ανώτερη, φιλομαθής, παθιασμένη. Είναι του σαλονιού και του λιμανιού. Ότι και να πεις για την Ρωξάνη Μάτσα είναι λίγο. Είναι η μεγάλη κυρία του...
O Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Πολλές οι συνταγές με μπακαλιάρο στην Ιταλία και κάθε περιοχή έχει τις δικές της. Στην Τοσκάνη, και συγκεκριμένα στο Λιβόρνο, ο μπακαλιάρος μαγειρεύεται με κρασί, σκόρδο και βασιλικό ή δεντρολίβανο και σερβίρεται με μεγάλες ώριμες ντομάτες,...