Ο διάσημος σεφ Quique Dacosta μαγείρεψε στη Μύκονο και μας μίλησε για όλα αυτά που τον συγκινούν στη μαγειρική.
Ζαγορίσια μαγειρική χωρίς πίτα δε γίνεται. Γι' αυτό ο Κώστας Τσουμάνης μας ετοίμασε αυτή τη πίτα με ξερά, ψημένα φύλλα. Όλη η γαστρονομία του Ζαγορίου σε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στον «Γ» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.
Κυνηγητό στ’ αμπέλια, κρυφτό ανάμεσα στις δεξαμενές και στα βαρέλια. Οι κόρες του Γιώργου Παλυβού, μεγαλωμένες στο οινοποιείο, αλλάζουν το οικογενειακό οινικό σκηνικό με τα νιάτα και τη δημιουργική τους ζωντάνια.
Ανακαλύπτουµε τη µαγειρική µας παράδοση!
Οι συνταγές για γιουβέτσι και παστίτσιο τώρα με την ποιότητα της Barilla