Το σαλάμι Ευρυτανίας και το ξινοτύρι χαρίζουν στην πίτσα τέτοια νοστιμιά που δε θα ξαναφάτε πίτσα με πεπερόνι και μοτσαρέλα.
Σπιτική ατμόσφαιρα, καλοδουλεμένα μεσογειακά πιάτα και «ψαγμένα» κοκτέιλ σε ένα... κρυμμένο εστιατόριο στη Γλυφάδα.
Μυρωδάτο πιάτο, μ’ έναν κόπο. Στο ίδιο ταψί ψήνονται τόσο οι κεφτέδες όσο και η γαρνιτούρα τους.
Η έντονη γεύση και το φρουτώδες άρωμα δίνουν στο αγουρέλαιο ξεχωριστή θέση. Μόνο που κρατάει 3 - 5 μήνες.
Δροσερή λαχανοσαλάτα φουλ στα αρώματα.
Το «Taste Lemnos», ένα νέο site γαστρονομικού τουρισμού αποκλειστικά για τη Λήμνο, μας καλεί να περιηγηθούμε σε αμπελώνες, οινοποιεία, ελαιώνες και να γνωρίσουμε καλύτερα τον τόπο και τους ανθρώπους του.