Σούπερ φθινοπωρινός διαγωνισμός! Απαντήστε σωστά και κερδίστε ολόκληρη τη σειρά με τα βιβλία «Οι κουζίνες του κόσμου».
Λαχταριστό σοκολατένιο κέικ που θα μας συνοδεύσει στα πρωτοβρόχια.
Δροσερό γλυκό με σάλτσα καλοκαιρινού φρούτου.
Από το κακκάβιον, τη μικρή μεταλλική χύτρα των αρχαίων, πήρε και το όνομά της η κακκαβιά, η γνωστή μέχρι σήμερα ψαρόσουπα.
Δεν υπάρχει μόνο μία συνταγή για την τέλεια πίτσα. Οπως μας εξηγεί ο σπουδαίος Ιταλός σεφ Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι, όλα ξεκινούν από τη ζύμη.
Μους ή αλλιώς φράουλα αφρός στο ποτήρι.