Μια συνταγή - έμβλημα για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι μας.
Το σουμάκ δίνει στον κιμά μια κάπως όξινη και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Δοκιμάστε το!
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Για τα οινοποιεία και το καλό φαγητό, για την κοντινή εκδρομή στις Πρέσπες.
Εξαιρετική επιλογή για τα Κούλουμα!
Για να συντηρήσουν το κρέας του οικόσιτου χοίρου έφτιαχναν οι Λάκωνες το σύγλινο. Τώρα η κατάψυξη κάνει τη δουλειά, όμως υπάρχουν ακόμα σπίτια που το παρασκευάζουν και πλέον και βιοτεχνίες που το συσκευάζουν και το διαθέτουν στην αγορά.
Κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή!
Ας δώσουμε μερικές απαντήσεις που θα διευκολύνουν τις οινικές μας επιλογές.