Αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί το δωδέκατο βιβλίο της σειράς «Καν' το μόνος σου». Μην το χάσετε!
Το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της Ζακύνθου εμμένει στην καλή πρώτη ύλη και τους ιντριγκαδόρικους γευστικούς πειραματισμούς.
Τα φρέσκα ανοιχτόχρωμα Μοσχάτα κρασιά είναι ιδανικά για να συνοδεύουν φρούτα, τάρτες και ελαφριά γλυκά, κρέμες και μπαβαρουάζ, αλλά και μερικά σχετικά ήπια «μπλε» τυριά. Τα Μοσχάτα που είναι μεν από ώριμο τρύγο, αλλά δεν έχουν υποστεί...
Μια μπαβαρουάζ διαφορετική από τις άλλες, η οποία δεν περιέχει αυγά.
Σπιτικά τσουρέκια, κουλούρια και άλλες παραδοσιακές λιχουδιές της Λαμπρής σε ένα μεγάλο γιορτινό τεύχος.