Ταξιδέψαμε στην Τήνο όπου ο μάγειρας Αντώνης Γκιων, του εστιατορίου «Ταρσανάς», μας «σύστησε» το αγαπημένο πιάτο των παιδικών του χρόνων.
Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει κεφτεδάκια από κοτόπουλο, τα κοκκινίζει και τα σερβίρει με ζυμαρικά. Σημείωσε τι δεν έχεις και βουρ στο σούπερ μάρκετ.
Ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό φαγητό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Παπουτσάκια με λουκάνικο; Κι όμως, θα τα λατρέψετε!
Αφαιρούμε την κόρα από το μπαγιάτικο ψωμί και το μουλιάζουμε για λίγο σε γάλα. Ψήνουμε τις φέτες σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο ή λάδι και τις σερβίρουμε με μέλι ή μαρμελάδα.
Θαλασσινά και χόρτα μπλέκονται σε ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό.
Η Εύη Βουτσινά φτιάχνει ένα σαββατοκυριακάτικο ρολό με... περιεχόμενο!