Στην πόλη του Πόρτο, στην όμορφη κοιλάδα του ποταμού Ντούρο, παράγεται ένα κρασί που μπαίνει στα ποτήρια μας μόλις ο καιρός αρχίζει να χαλάει.
Ενα γρήγορο ταξίδι στην καρδιά της πιο λουσάτης οινοπαραγωγού περιοχής του πλανήτη.
Προτάσεις από έξι δυναμικά οινοποιεία του νησιού.
Νόστιμα λαδερά και μαγειρευτά, άφθονο φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, με βασιλιά το φημισμένο υδραίικο καλαμάρι που οι ντόπιοι μαγαζάτορες μαζεύουν από νωρίς για να έχουν το καλοκαίρι. Αυτά θα βρεις στις ταβέρνες και στα εστιατόρια του διατηρητέου...
Η Υδρα πάει καλά γαστρονομικά. Ιδού ένας λόγος σοβαρός.
Δοκιμασμένες ταβέρνες με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μαστόρικο ψήσιμο, καλές τιμές.
14 σπάνιας νοστιμιάς παραδοσιακά κυκλαδίτικα τυριά, από γάλατα αιγοπρόβεια και αγελαδινά, νοτισμένα με αρμύρα, μυρωμένα με ντόπια χλωρίδα. Καθένα τους, με μικρές ή μεγάλες διαφοροποιήσεις, αποτυπώνει την κουλτούρα και τις ιδιαιτερότητες του...