Ανοξείδωτα για βαθύ τηγάνισμα Επειδή είναι πολύ ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες, στιβαρά και εύχρηστα, έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στις κουζίνες μας ως αξιόπιστα τηγάνια για «βαριά» τηγανίσματα. Σε αυτά μπορούμε να τηγανίσουμε τα πάντα,...
Ποιος θα το περίμενε η συνταγή να είναι έτοιμη σε 30΄.
Με εγγύηση την πολύχρονη εμπειρία της, η Ντέπυ Ασβεστά μάς δίνει ραντεβού στο νέο, σύγχρονης αισθητικής κρεοπωλείο της.
Μεγάλα κομμάτια (μπούτια, φιλέτο, σπάλα νουά κ.ά.): Τα τυλίγουμε εφαρμοστά με διάφανη μεμβράνη και έπειτα τα βάζουμε σε μεγάλου μεγέθους νάιλον σακούλα τροφίμων ή τα τυλίγουμε δύο φορές με αλουμινόχαρτο, καλύπτοντας καλά όλο το κομμάτι. Μερίδες:...
Μην παραλείψετε την αρωματική σάλτσα καθώς συνοδεύει το πιάτο μας με τον καλύτερο τρόπο!
Ο Γαστρονόμος «μαγειρεύει» μοναδικές καλοκαιρινές εκπλήξεις. Με την Καθημερινή της Κυριακής.
Ο μυρωδάτος πουρές αναδεικνύει τη γεύση της μαρινάδας του χοιρινού.