Βάλτε τα παιδιά στη κουζίνα και θα φτιάξετε μαγειρικά θαύματα, όπως αυτή η μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας.
Η γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δηλώνει παραδοσιακή γυναίκα. Μαγειρεύει για να προσφέρει, δεν πτοείται από τις αποτυχίες και πάντα επιστρέφει στις λιτές, καθαρές γεύσεις.
Δοκιμάσαμε περισσότερα από σαράντα και καταλήξαμε στα ακόλουθα.
Εχει δώσει το όνομά του σε μια ολόκληρη κατηγορία υλικών. Είναι αυτοφυές στην περιοχή της Κεντρικής Αμερικής. Συνδυάζει τόνους από πιπέρι, κανέλα, γαρίφαλο και μοσχοκάρυδο, γι’ αυτό και οι Αγγλοι το ονομάζουν «allspice», δηλαδή «όλα τα μπαχαρικά...
Τρία παντοπωλεία, ισάριθμες στάσεις για φαγητό και αγορές στο κέντρο της Αθήνας.
Δοκιμάσαμε και επιλέξαμε τα νοστιμότερα και πλέον ποιοτικά, από το Μαρούσι έως τον Πειραιά και από το Ιλιον έως τη Βούλα.
Κλασική αξία σε ανάλαφρο περιβάλλον.