Ο Χριστόφορος Πέσκιας ψάχνει να βρει πού χτυπά η καρδιά της ελληνικής γεύσης.
Η παράδοση συναντά τα καλά σφακιανά υλικά σε δύο εστιατόρια διεθνούς φήμης, στα Χανιά και στα Μάρμαρα.
Με στόχο την ανάδειξη της κρητικής διατροφής και των πλεονεκτημάτων της για την υγεία του ανθρώπου, αλλά και με την φιλοδοξία να εγγραφεί στον κατάλογο των ρεκόρ Γκίνες, παρασκευάστηκε και παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής στα Χανιά, το...
Το γνωστό εστιατόριο κρητικής κουζίνας στο Μπουρνάζι έχει ρίξει τις τιμές του. Τώρα το καλοκαίρι, που βγάζει τραπέζια στην παράπλευρη αυλή, αξίζει να έρθετε μια βόλτα.
Για το πέμπτο, κατά σειρά, γαστρονομικό του αφιέρωμα, το Αίγλη Εστιατόριο ταξιδεύει στην Κρήτη.