Κάθε εβδομάδα του Απριλίου ο γαστρονόμος και η Fuga «κερνάνε» ένα πλήρες ιταλικό δείπνο στο εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής.
Ένα εξαίρετο παλαιωμένο ξίδι με μεστή πικάντικη γεύση παράγεται από μια οικογένεια που κατέχει την παραδοσιακή αυτή τεχνογνωσία από τα μέσα περίπου του 18ου αιώνα.
Οι νικητές του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος της Μαρινόπουλος Α.Ε. βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.
Στεριανές γεύσεις αλλά και θαλασσινές νοστιμιές, στο καρνάγιο της Τήνου.
Η εταιρεία Παπαδημητρίου είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία του κλάδου των τροφίμων που εισέρχεται στο δίκτυο υποστήριξης και ανάπτυξης, το οποίο παρέχει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Endeavor σε καινοτομικές επιχειρήσεις διεθνώς.
Το πόσο πάει το χταπόδι με το πορτοκάλι δεν λέγεται...