Επιλέξαμε και δοκιμάζουμε άξιους εκπροσώπους των διεθνών ποικιλιών, που τιμούν τόσο τους παραγωγούς τους όσο και τον ελληνικό αμπελώνα.
Η παραδοσιακή νουγκατίνα μετατρέπεται σε ένα γρήγορο επιδόρπιο που μπορεί να συναρμολογηθεί και τελευταία στιγμή.
Για κάποιο λόγο η Γλυφάδα συγκεντρώνει τα περισσότερα καλά ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα. Σπεύδουμε –κάθε άλλο παρά βραδέως- να τα δοκιμάσουμε.
Για πάνω από 60 χρόνια το «Διεθνές» στα Ιωάννινα είναι σημείο αναφοράς για τον μπακλαβά, στον οποίο έδωσε μακρόστενο σχήμα.
Τι ετοιμάσαμε αυτόν το μήνα; Πολλά και ενδιαφέροντα. Ένα είναι σίγουρο, προμηθευτείτε μπόλικη... σοκολάτα!
Μια ιστορική ελληνική σοκολατερί, με γεύσεις που έχουν γίνει κλασικές, όπως το σοκολατάκι κάστανο.
Η Εύη Βουτσινά θυμάται τα παλιά καλά στέκια της Θεσσαλονίκης.