Με την προσθήκη λίγων απλών υλικών, ο καθημερινός αρακάς μεταμορφώνεται σε εκρηκτικό πιάτο. Και άλλες γρήγορες συνταγές στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου!
Στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στις 12/02.
Τώρα οι ρυθμίσεις σας, σας ακολουθούν.
Mαγείρεμα στις δικές σας διαστάσεις.
Το μαύρο κοτόπουλο είναι σπάνιο, ιδιαίτερο και νοστιμότατο. Εμείς το μαγειρεύουμε στη γάστρα με γέμιση και πατάτες.
Εντυπωσιάζει και λόγω εμφάνισης και λόγω γεύσης...