Το κρασί της εβδομάδας!
Κουζίνα με μοντέρνες, αλλά σεμνές αποδόσεις, κλασικών ελληνικών συνταγών.
Μοντέρνα ελληνική κουζίνα σε επιμέλεια Γκίκα Ξενάκη και απόδοση Νίκου Κουτσούκου.
Τα τελευταία χρόνια, στον κλάδο του κρασιού παγκοσμίως μία είναι η βασική εμμονή: πώς θα προσεγγίσει τη νέα γενιά καταναλωτών, τους millennials, εκείνους δηλαδή που ενηλικιώθηκαν στη δεύτερη χιλιετία που διανύουμε.
Είναι δημιουργική, αποφασιστική, πεισματάρα, γενναιόδωρη, ευρηματική, φιλόξενη, ατίθαση, ιδιαίτερη, ανώτερη, φιλομαθής, παθιασμένη. Είναι του σαλονιού και του λιμανιού. Ότι και να πεις για την Ρωξάνη Μάτσα είναι λίγο. Είναι η μεγάλη κυρία του...
O Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Χρόνης Δαμαλάς, Ευριπίδης Αποστολίδης και Cavo Tagoo φέρνουν το Ovac της Σαντορίνης στο νησί των ανέμων.