Καλοψημένα κρέατα σε μια παραδοσιακή ταβέρνα στο Νότιο Πήλιο
Ανακαλύπτουµε τη µαγειρική µας παράδοση!
Mοσχάτο, Mαλαγουζιά, Mοσχοφίλερο ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους στο ποτήρι και απαιτούν μεζέδες που ταιριάζουν.
Ο πρώτος «Μπάρµπα Αλέξης» άνοιξε στη Νέα Χαλκηδόνα το 1992. Τώρα έχει άλλα δύο «υποκαταστήματα», ένα στη Νέα Κηφισιά και ένα στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Τα καλύτερα στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παϊδάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, αλλά και… μπέργκερ και πικάνια.
Το πεντανόστιμο ρολό κιμά μπορείτε να το φτιάξετε είτε για ένα καθημερινό τραπέζι είτε για ένα γιορτινό κάλεσμα.
Τα πουγκιά είναι γεμάτα με πλούσια και λαχταριστή κιμά.