Buen apetito από το Μεξικό!
Με απλά υλικά φτιάχνουμε παραδοσιακά πιάτα της κινεζικής γαστρονομίας, όπως τα νουντλς με τις γαρίδες.
Το vindaloo είναι ένα καυτό και πικάντικο πιάτο, που εφευρέθηκε από τους Πορτογάλους στην Γκόα. Η ονομασία του σημαίνει «ξίδι και σκόρδο» στα πορτογαλικά. Από τις «Κουζίνες του κόσμου: Ινδία» που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής 06/11.
Ενα κεμπαμπτζίδικο που έγινε γνωστό στους Αθηναίους foodies, χωρίς διαφήμιση, από στόμα σε στόμα.
Γειτονιά των αντιθέσεων, φιλοξενεί το αστεροφορεμένο εστιατόριο Funky Gourmet και το δημιουργικό Aleria, ενδιαφέρουσες νεο-ταβέρνες, αυθεντικά έθνικ στέκια, αλλά και πολλούς χώρους όπου η ποιότητα απουσιάζει.
5 μέρες αφιερωμένες στα αργολικά προϊόντα είναι λίγες. Για αυτό το λόγο, οι συνδιοργανωτές της πρώτης έκθεσης αργολικών προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου στο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο ήδη σκέφτονται την ερχόμενη χρονιά και...