Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Το κρασί της εβδομάδας!
Οι σεφ του «γ» ετοιμάζουν ένα πάρτι με τις αγαπημένες τους γιορτινές λιχουδιές, καμωμένες με ντόπια υλικά.
Η Νένα Ισμυρνόγλου αλείφει την όρνιθα με βούτυρο και την ψήνει μέσα σε σάλτσα πορτοκαλιού με λικέρ και κεδροκούκουτσα. 17 μέρες μέχρι το τραπέζι των Χριστουγέννων!
Ήρθα για γιαούρτι ταψιού, έφυγα με γίδα βραστή.
Ο Άρης Σκλαβενίτης προτείνει το κρασί της εβδομάδας!
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!