Μερακλίδικο φαγοπότι ετοιμάζουμε αυτό το σαββατοκύριακο. Θα πάρει φωτιά το τηγάνι!
Το καλοκαιρινό μυρωδικό «παρφουμάρει» μοναδικά τα μαγειρέματα μας. Μέχρι και στους «μύκητες» τρύπωσε...
Οι πιο λαχταριστοί «μύκητες» γίνονται ακόμα πιο λαχταριστοί με τη γέμιση που σας προτείνουμε.
Ένα γιουβέτσι αλλιώτικο από τα άλλα, ιδανικό και για χορτοφάγους.
Προσθέστε τη συνταγή αυτή στα αγαπημένα σας άρθρα για να τη βρείτε εύκολα όταν θα τη χρειαστείτε για τα γιορτινά σας μαγειρέματα.
Τα μανιτάρια δεν τα πλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό ούτε τα βουτάμε σε νερό γιατι η σπογγώδης σάρκα τους το απορροφά, μαλακώνουν, μαυρίζουν και «γλιτσιάζουν». Για να τα καθαρίσουμε, τα σκουπίζουμε σχολαστικά με ένα νοτισμένο πανί.
Γαρνίρουμε με κομμάτια από μανούρι ή φέτα και απολαμβάνουμε.
Έχει λίγο κόπο στο καθάρισμα των χόρτων, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει...