Κόκκινα ελαφριά κρασιά από την ιδιαίτερη ποικιλία που δανείστηκε το όνομα του όγδοου μήνα του χρόνου. Τα απολαμβάνουμε παγωμένα στους 18° C.
Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Περισσότερα παγωτά στο part 1.
Η Κυδωνίτσα, ο Παύλος και το Βιδιανό. Τρεις σχεδόν άγνωστες αλλά ανερχόμενες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα ζητούν την προσοχή σας!
Βήμα 1οΑφαιρούμε τυχόν κοτσάνια από φτερά με ένα τσιμπιδάκι. Βήμα 2οΟλόκληρο πουλερικό: Το δένουμε σφιχτά, για να εξοικονομήσουμε χώρο και να προστατεύσουμε τις εκτεθειμένες κοιλότητές του. Πιάνουμε σφιχτά τις φτερούγες και τα μπούτια του...
Οι Γάλλοι τις αποκαλούν ελληνικά κέρατα, το όνομά τους όμως το πήραν από τους Αραβες και τους Ανατολικοαφρικανούς.
Το ψυγείο διατηρεί τα περισσότερα τρόφιμα σε πολύ καλή κατάσταση για μερικές ημέρες έως και εβδομάδες, ανάλογα με το είδος των τροφίμων. Η θερμοκρασία του θαλάμου συντήρησης πρέπει να κυμαίνεται κατά μέσον όρο από 2° έως 5° C. Τα σύγχρονα ψυγεία...
Ιταλική πατέντα, με τρία υλικά, που απογειώνει τα μαγειρευτά μας.