Υλικά (για ένα ταψί 22 εκ.): 1 μερίδα κρέας κοκκινιστό, κομμένο σε μικρά κυβάκια, 2 φλιτζάνια πουρές ή όσος έχει περισσέψει (αν δεν είναι αρκετός, βράζουμε 1 -2 μέτριες πατάτες, να τις λιώσουμε και να τις ανακατέψουμε με τον υπόλοιπο πουρέ), λίγο μπαχάρι...
O «James Joyce» μάς δίνει μία καλή γεύση της ιρλανδέζικης κουζίνας!
Η αλήθεια είναι ότι τα μπαρμπούνια είναι εξαίσια τηγανητά, αλλά και ψητά γίνονται απίθανα.
Όποια ποικιλία φάβας και αν διαλέξετε, περιχύστε τη στο τέλος με καλό λάδι και προσθέστε φρέσκα μυρωδικά και ξερό ή φρέσκο κρεμμύδι.
Ο μυρωδάτος πουρές αναδεικνύει τη γεύση της μαρινάδας του χοιρινού.
Ευκολόβραστη και με γλυκιά, έντονη γεύση,η εκλεκτή φάβα από το μικρό κυκλαδονήσι συμπεριφέρθηκε άψογα στο μαγειρέμα μας.
Ο σεφ του Mezzaluna μοιράζεται μαζί μας την συνταγή για το επιτυχημένο «παξιμάδι» του, την δική του εκδοχή της χωριάτικης, που θα συμπληρώσει ιδανικά τα ανοιξιάτικα τραπέζια σου.
Τα μελωμένα κρεμμύδια και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα μαζί με τη γλύκα από τα ντοματίνια εξισορρόπησαν τα πικρά αλλά εύγευστα χόρτα. Η γεύση αυτού του φαγητού μάς έμεινε αξέχαστη!