…γιατί χωρίς τίτλους ονειρεύεσαι καλύτερα…
Στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στις 12/02.
«Όταν έχω αμπέλια Ξινόμαυρου σε μια φημισμένη περιοχή όπως η Νάουσα δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο. Ούτε ροζέ, ούτε premium ετικέτα, ούτε blend. Mόνο Ξινόμαυρο. Η Νάουσα με τον ενιαίο αμπελώνα της θα μπορούσε να είναι εφάμιλλη μεγάλων Ευρωπαϊκών...
Τα σφουγγάρια Scotch-Brite™ είναι δίπλα σας για πάνω από 40 χρόνια και αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά για την Φροντίδα & την Καθαριότητα του Σπιτιού
Το μαύρο κοτόπουλο είναι σπάνιο, ιδιαίτερο και νοστιμότατο. Εμείς το μαγειρεύουμε στη γάστρα με γέμιση και πατάτες.
Πώς τα καθαρίζουμε, πώς τα πλένουμε Κόβουμε το κάτω κομμάτι της ρίζας, που έχει χώμα, και το υπόλοιπο είτε το αφαιρούμε και αυτό και το κρατάμε στην άκρη είτε το χαράσσουμε σταυρωτά, έτσι ώστε να μαγειρευτεί στον ίδιο χρόνο με τα φύλλα. Αν τα...