Σε ταΐζουν. Με τη λεπτή απόχρωση της επιπλέον φροντίδας.
«Η συνήθεια να γεμίζουν ένα πουλερικό και να το μαγειρεύουν κρατάει από την αρχαία Ελλάδα. Ο Αθήναιος μιλάει σε κάποιο σημείο για χήνα γεμιστή με φιστίκια»... γράφει ο Γιάννης Λεμονής.
Αν θέλουμε να γράψουμε τη χρονιά πάνω στη βασιλόπιτα, μπορούμε να το κάνουμε με ένα εύκολο γλάσο που φτιάχνουμε ως εξής: σε ένα μπολ ρίχνουμε 3 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη και λίγο ασπράδι αυγού και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά με ένα σύρμα, μέχρι να...
Εκλεκτές μπουκιές για την πιο μεγάλη νύχτα της χρονιάς.
Αν δεν έχετε κάνει ακόμα σχέδια για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ιδού τι προσφέρουν τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της πόλης.
Στο εμβληματικό εστιατόριο της Μεγάλης Βρετανίας θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω, αλλά θα καλομάθουμε τους εαυτούς μας τρώγοντας εξαιρετικό φαγητό και απολαμβάνοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα.