Το ψυγείο διατηρεί τα περισσότερα τρόφιμα σε πολύ καλή κατάσταση για μερικές ημέρες έως και εβδομάδες, ανάλογα με το είδος των τροφίμων. Η θερμοκρασία του θαλάμου συντήρησης πρέπει να κυμαίνεται κατά μέσον όρο από 2° έως 5° C. Τα σύγχρονα ψυγεία...
Οψη της μονάδας της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας στη Στενήμαχο. H μεγαλύτερη του πάλαι ποτέ κραταιού ομίλου λειτούργησε από το 1974 ώς το 2012, φτάνοντας ώς και τους 350 εργαζομένους. Ως το 2003, όταν ένα κλωστήριό της μετατράπηκε σε πλεκτήριο, παρήγαγε 58...
Συλλογή ροδακίνων από παραγωγούς της Μακεδονίας με την ελπίδα επαναπροσέγγισης της ρωσικής αγοράς.