Αθηναϊκές ταβέρνες, ψησταριές και εστιατόρια για να τιμήσουμε το έθιμο.
Στην αχλή του ροδιού, μεταφράζω στα ελληνικά το ταιριαστό όνομα που έδωσε στο κοκτέιλ του ο Jay Smith, εκκεντρικός mixologist στo λονδρέζικο μπαρ της Fitzrovia με το εκκεντρικό επίσης όνομα «Ο αιδεσιμότατος JW Simpson». Ένα κοκτέιλ που κατά δήλωσή του «σε ανεβάζει...
Για κινόα με γαρίδες, κόκορα κοκκινιστό με udon noodles και παπαρδέλες με άγρια μανιτάρια στο πάλαι ποτέ σπίτι της Κυβέλης.
Σπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού.
Η τεχνολογία στην υπηρεσία της γεύσης και της παράδοσης, αποκαλύπτει πολύτιμα μυστικά διατροφής.